Dogodki - Gostilna Čop


POKLIČITE  03/567-62-22, 051/341-333  ALI REZERVIRAJTE PREKO E-POŠTE  INFO@GOSTILNACOP.SI     REZERVIRAJ 


 
 
KAJ: GOLAŽIJADA 14. MAJ 2016     KDAJ: 14.00      KJE: HIŠA DOMAČIH OKUSOV PR ČOP

KAJ: GOLAŽIJADA 14. MAJ 2016 KDAJ: 14.00 KJE: HIŠA DOMAČIH OKUSOV PR ČOP


PRIREDITEV BO V VSAKEM VREMENU!!!
 
Potek in podrobnosti projekta:
- PRIJAVI SE LAHKO KDORKOLI
- VSAK UDELEŽENEC/ SKUPINA IMA SVOJ KOTEL, SVOJE MESO IN OSTALE SESTAVINE
- VSAK KUHA SVOJE PORCIJE (NAJMANJ 20 PORCIJ)- ZBIRALI BOMO PROSTOVOLJNE PRISPEVKE ZA DOBER NAMEN (javno bomo objavili, kam gredo sredstva)
- HIŠA DOMAČIH OKUSOV PR ČOP PRISKRBI PVC INVENTAR, SERVIETKE, POSTAVI JURČKA, SPONZORIRA 1L LEDENEGA ČAJA, 1L CVIČKA (cviček in ledeni čaj bo za udeležene ekipe Golažijade), VODO, KRUH, POSKRBI ZA OBJAVO IN PROMOCIJO DOGODKA, OZVOČENJE, PRIJAVNE OBRAZCE.
- POTRDILI BOMO KOMISIJO, KI BO BDELA NA POTEKOM DOGODKA (za varnost bodo na prijavnih listih podpisane izjave udeležencev o udeležbi na lastno odgovornost). 
NAGRADE ZA:
- NABOLJ OKUSNI GOLAŽ
- NAJBOLJ IZVIRNO EKIPO
- NAJBOLJ IZVIRNO POSTREŽBO- SPLOŠNO UREJENOST
 
Informacije na 041 407 966.
 
VABLJENI!
 
Facebookooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo1. maj v Hiši domačih okusov Pr Čop

1. maj v Hiši domačih okusov Pr Čop


Delo krepi človeka, dobra hrana pa tudi. 
Zato vas na praznik dela vabimo v Hišo domačih okusov Pr Čop, ko bo za vse pohodnike postrežena gratis jelenova juha z vaseršpoclji, žar krožnik s pivom ali vodo za 7,00€ ali prvomajsko kosilo s poudarkom sezone žara za 12,00€.
Rezervacije na 041 407 966.
 
FacebookoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooVESELO PODEŽELJE NA PODKUMU - SOBOTA 28. MAJ OB 15.00 URI

VESELO PODEŽELJE NA PODKUMU - SOBOTA 28. MAJ OB 15.00 URI


Vsi, ki si bodo to majsko sobotno popoldne vzeli čas, bodo lahko degustirali, poizkušali, kupili in doživeli naše prelepo zagorsko podeželje. 
NASTOPILI IN PREDSTAVILI SE BODO:
-          KS Mlinše-Kolovrat: Medgeneracijska skupina Mlinček, Gasilski  muzej Kandrše, odlični harmonikaši, Me Pevski zbor Izpod Svete gore.
-          KS Tirna: »Modrost in mladost v Tirni« (skupen nastop medgeneracijske skupine Dišeči avčin in otrok iz Tirne). Predstavili bodo projekt obnove sušilnic sadja »Sušilnica sadja kot etnološki spomenik«, ne bodo pa manjkale niti »Dobrote iz Tirne«.
-          KS Izlake bo poskrbela za degustacijo biodinamčičnih Sešlarjevih sirov, mlečnih izdelkov gospe Irene Ule, pekarskih in mesnih izdelkov Kos in Vrtačnik. Predstavilo se bo tudi Mladinsko igralsko društvo.
-          KS Kotredež: članice RK, športniki, PGD
-          KS Podkum se letos ponaša z najbolj znano slovensko podružnično osnovno šolo. Omeniti moramo še podkumsko kulinarično pot, Kulturno društvo, športnike, pevce, skupino z ročnimi deli, gasilce in še mnogo drugih, ki se trudijo (KS Franc Farčnik, KS Kisovec,)...
-          Z nami bosta tudi slavnostni govornik, predsednik KGZS, gospod Cvetko Zupančič in župan Občine Zagorje, gospod Matjaž Švagan.
 
                                                    
FacebookoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooVečer žena in mučenikov, sobota 12. marec

Večer žena in mučenikov, sobota 12. marec


V Hiši domačih okusov Pr Čop v marcu ne praznujemo samo dneva žena, temveč pozornost posvečamo tudi vsem mučenikom. Zato ste vsi skupaj vabljeni na  praznovanje v Podkum, kjer je kuharski mojster Lojze Čop za v soboto 12. marca sestavil all inclusive meni za 15.00€ tako za žensko, kot za moško pozitivno energijo. Vabljeni, da ob glasbi preživite prijeten večer v kulinaričnem hramu najmlajšega kuharskega mojstra Lojzeta Čopa.
Rezervacije: 041 407 966, 051 341 333.
 
Rezultat iskanja slik za dan žena
FacebookoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooVEČER KUHARSKIH MOJSTROV, 5.marec 2016

VEČER KUHARSKIH MOJSTROV, 5.marec 2016


V soboto 5. marca bodo v Hiši domačih okusov prišli na svoj račun vsi gurmani in ljubitelji vrhunskih okusov.  Ekipa najboljših kuharskih mojstrov v Sloveniji bo za Vas pripravila Valvasorjevo večerjo. Ob unikatno pripravljenem grajskem omizju boste uživali v kulinaričnih presežkih edinih še živečih potomcev graščakov Čop. Kuharski mojster Lojze Čop Vam bo s svojo ekipo postregel z edinstvenimi okusi grajske dediščine svojih prednikov. Valvasorjeva večerja je lahko tudi čudovito predčasno darilo za dan žena, spoštovani gospodje! Rezervacije na 041 407 966, 051 341 333.
 
 
 
 
FacebookoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooVALENTINOVO - sobota, 13.2.2016

VALENTINOVO - sobota, 13.2.2016


Zaljubljeni kuharski mojster Lojze Čop je sestavil meni. Za Vas in nas, ki smo zaljubljeni... V to prelepo življenje! Rezervacije za VALENTINOVO SOBOTO, 13.2.2016 sprejemamo na 041 407 966 in 051 341 333.
 
 
Fotografija osebe Catering Team Čop.
FacebookoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooPoslovni dogodki

Poslovni dogodki


Naj gre za obisk najvišjih gostov, ki ga z upoštevanjem protokolarnih pravil obvladamo z odliko, ali sproščeno sindikalno zabavo, poslovni dogodki bodo za vedno ostali v vašem spominu in prinesli nova uspešna sodelovanja.

Ob prvovrstni kulinarični izkušnji, izbrani kapljici ter ob sproščenem vzdušju, bo dogodek Pr Čop za vas potekal brez nepotrebnih organizacijskih stroškov in skrbi. Za vse poskrbi naš izkušen tim in ustrežljivo osebje.

Od tu odidete takrat, ko vi želite. Glede na vašo željo in dogovor pa poskrbimo tudi za varen prevoz domov.
 
 
 
  Za stran  Za stranZa stran  
FacebookoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooStrogo zasebno

Strogo zasebno


Skrito pred očmi javnosti, ko potrebujete popolno zasebnost in intimo, se udobno in brezskrbno družite v Lovski sobi. Diskretnost zajamčena!

V tem strogo ločenem delu, ki sprejme do 40 oseb lahko najdete prostor za sestanke, druženja in srečanja v popolni intimnosti.

Soba je opremljena v slikovitem lovskem stilu, kot je navada v slovenski tradiciji lovstva, kar daje prostoru poseben čar.
 
 
 
Za stran  Za stran  Za stran  
FacebookoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooPoroke

Poroke


…In živela sta srečno do konca svojih dni.

Vsaka nevesta si želi enkrat doživeti pravljično romantiko, ki jo lahko pričara le poročni dan. In kaj si lahko želi ženin bolj kot to, da vidi svojo drago srečno in nasmejano na prvo poročno noč. Naj vaju spomin na čudovito poročno slavje povezuje in greje še dolga leta zakona. Poročno slavje zato ni dogodek, da ga prepustite naključju! Prebudite hrepenenje romantične nostalgije ter ovekovečite svojo poroko v duhu grajskega razvajanja srednjeveškega plemstva. Viteška dvorana, ki sprejme do 120 ljudi je idealen kraj, kjer se začenja vajina pravljica.
 
 
 
Za stran   Za stran  Za stran 
FacebookoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooPraznovanja (rojstni dnevi, obletnice, zlate poroke…)

Praznovanja (rojstni dnevi, obletnice, zlate poroke…)


Naj gre za praznovanje rojstnega dne, obletnico, abrahama, zlato poroko … Pr Čop poskrbimo, da bo za vas nepozabno. Zavedamo se, kako pomembni in neponovljivi so takšni trenutki sreče, zato vam olajšamo celotno organizacijo ter v skladu z vašimi željami in zmožnostmi poskrbimo za vse detajle; od izbire jedilnika, glasbe, torte do kapljice.
 
 
 
 Za stran   Za stranZa stran  
FacebookoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooPojdi na stran
  1 2
 
 
 

Domov Pr Čop  |  Restavracija  |  Catering  |  Dogodki  |  Priznanja in pohvale  |  Galerija  |  Kontakt  |

 

Lojze Čop s.p., Podkum 11, 1414 Podkum

 

Copyright © 2015 Gostilna Čop